Almstein 23, 3085NA Rotterdam
010 - 203 66 98

Zelf u uw administratie en geldzaken doen? Maar lukt het u niet om uw papieren op orde te krijgen of te houden? Vraag dan een bekende om hulp. Is er niemand die u kan helpen? Dan kan 2 Helpende Handen u hierbij helpen.

Het is fijn om een overzichtelijke administratie te hebben. U weet dan wanneer de vaste lasten worden afgeschreven. Of wanneer u een rekening moet betalen. Ook ziet u meteen of u nog geld heeft om bijvoorbeeld een nieuwe wasmachine te kopen of om een vakantie te boeken.

Waardigheid en respect

We behouden altijd de waardigheid van onze klanten en zorgen ervoor dat we een warme en respectvolle benadering van persoonlijke thuiszorgroutines hanteren.
Onze service zorgt ervoor dat mensen privacy hebben wanneer ze dit nodig hebben en willen, behandelen als gelijken, respecteren van persoonlijke voorkeuren, levensstijl en zorgkeuzes.

De kosten

Indien u aangemeld bent bij de Wlz, betaalt u een eigen bijdrage, afhankelijk van het inkomen en een deel van het eigen vermogen. De eigen bijdrage wordt door CAK berekend, zie www.hetcak.nl. Als u aangemeld bent bij de Zvw, betaalt u geen eigen bijdrage, omdat dit door uw zorgverzekeraar wordt betaald. Dit valt niet onder uw eigen risico.

Deze diensten bieden wij ook aan voor de particulieren. Klik hier om de prijzen in te zien.

Heeft u een vraag?

Wij zijn zeven dagen per week beschikbaar om de zorgmogelijkheden met u door te nemen. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u langdurige zorg nodig?

Heeft u of iemand die u kent 24 uur per dag intensieve zorg nodig? Dan kunt u zorg aanvragen vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Wilt u hierover meer informatie ontvangen?