Almstein 23, 3085NA Rotterdam
010 - 203 66 98

Als u  vanwege uw leeftijd, na een operatie of bijvoorbeeld een CVA niet al het huishoudelijk werk meer kunt doen of regelen, dan is het fijn om wat extra hulp te krijgen. Onze medewerkers kunnen u helpen bij het schoonmaken van uw woning.

We bekijken samen met u op welke gebieden huishoudelijke hulp nodig is. Het kan zijn dat met name de zwaardere huishoudelijke taken zoals stofzuigen, dweilen, ramen lappen en bedden verschonen meer moeite kosten. Maar ook wanneer een volledige, tijdelijke of langdurige, uitbesteding van thuiszorg het beste is, nemen we dit op in het zorgplan.

Voorbeelden van hulp en begeleiding bij huishoudelijk hulp:

  • Schoonmaken, stofzuigen, afstoffen
  • Vloeren dweilen
  • Kleding/ linnengoed wassen en strijken
  • Hulp bij het (voor)bereiden van de maaltijd
  • Gezinsleden helpen met de zelfzorg (bijv. verzorging kinderen)

Waardigheid en respect

We behouden altijd de waardigheid van onze klanten en zorgen ervoor dat we een warme en respectvolle benadering van persoonlijke thuiszorgroutines hanteren.
Onze service zorgt ervoor dat mensen privacy hebben wanneer ze dit nodig hebben en willen, behandelen als gelijken, respecteren van persoonlijke voorkeuren, levensstijl en zorgkeuzes.

De kosten

Indien u huishoudelijke hulp ontvangt vanuit de Wlz, betaalt u een eigen bijdrage, afhankelijk van het inkomen en een deel van het eigen vermogen. De eigen bijdrage wordt door CAK berekend, zie www.hetcak.nl. Als u huishoudelijke hulp ontvangt vanuit de Zvw, betaalt u geen eigen bijdrage, omdat dit door uw zorgverzekeraar wordt betaald. Dit valt niet onder uw eigen risico. Deze diensten bieden wij ook aan voor de particulieren. Klik hier om de prijzen in te zien.

Heeft u een vraag?

Wij zijn zeven dagen per week beschikbaar om de zorgmogelijkheden met u door te nemen. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u langdurige zorg nodig?

Heeft u of iemand die u kent 24 uur per dag intensieve zorg nodig? Dan kunt u zorg aanvragen vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Wilt u hierover meer informatie ontvangen?