Almstein 23, 3085NA Rotterdam
010 - 203 66 98

Als een geliefde oudere persoon overdag extra zorg of toezicht nodig heeft, denken veel gezinnen dat ze geen andere keuze hebben dan te stoppen met werken. Anderen vinden dat hun gezondheid verslechtert wanneer de zorgverlening hen ervan weerhoudt om voor zichzelf te zorgen. Of gezinnen denken misschien dat plaatsing in een faciliteit hun enige optie is.

Wij bieden dagbesteding aan voor ouderen

2 Helpende Handen biedt een aantal gespecialiseerde dagdiensten voor ouderen en mensen met dementie. Wij bieden leden de mogelijkheid om plezier te maken en te socializen. Daartegenover krijgen de mantelzorgers een welverdiende pauze.

Onze dagopvang biedt ondersteuning aan mensen met uiteenlopende behoeften, van ouderen die meer sociale ervaringen willen opdoen tot mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben

Onze dagdiensten richten zich op de volgende punten:

  • Zorg voor stimulerende activiteiten, entertainment en gezelschap voor mensen die anders huisgebonden of sociaal geïsoleerd zijn.
  • Opdoen van nieuwe vaardigheden en nieuwe ervaringen.
  • Streven naar verbetering van de algehele onafhankelijkheid en het welzijn van de ouderen.

Onze aanpak

We streven ernaar om gezellige, innovatieve en toegankelijke activiteiten aan te bieden. Tijdens de activiteiten leren we de ouderen heel goed kennen, daardoor kunnen wij ondersteuning aanbieden dat aan de persoonlijke smaak en interesses van de personen.We richten ons op het ondersteunen van mensen om hun bestaande vaardigheden te behouden en nieuwe te verwerven. Wij geloven dat u nooit te oud bent om van iets nieuws of anders te genieten. Van kunstnijverheid tot internetsessies, sportactiviteiten tot herinnering aan de lokale geschiedenis, onze teams zorgen ervoor dat elk iedereen kan meedoen aan iets dat zij of hij leuk vindt.

Door een groot scala aan activiteiten aan te bieden en persoonsgerichte hulp te bieden, bevorderen wij de gezondheid, het geluk, het welzijn en de onafhankelijkheid van de mensen die we ondersteunen.

MELD U AAN VOOR ONZE DAGBESTEDING!